Om oss

Det är jag som är Helena

2014 tog jag ett av dom bästa besluten i mitt liv, jag anmälde mig till Norges ledande skolan inom skönhet, Hudpleieakademiet. Efter ett år av hårt slit och inte en dag från skolan tog jag examen med bra betyg, och en framtid inom en bransch som bara är på uppfart. 

Efter en kort stund på en liten salong i Jessheim, Norge var jag åter tillbaka i skolan, men den här gången fick jag jobba på andra sidan.

 

Som skolsekreterare jobbade jag nära med både elever och lärare som med ledande leverantörer av hudvårdsprodukter.

Det var som en liten dröm som gick i uppfyllelse, för vem hade sagt nej till att få prova massa nya produkter, och få betalt för det, inte jag, jag njöt av varje sekund jag fick jobba på skolan. 

 

2016 kom då min och Victors (min sambo) efterlängtade dotter och jag flyttade tillbaka hem till Sverige och ett nytt kapitel startade. Samtidigt som jag jobbade på en salong i Karlstad valde jag att fortsätta öka min repertoar och lägga till massage i min kunskapsbank, men inte bara vanlig massage, utan medicinsk massage.  Förhoppningsvis kommer diplomet snart få hänga tillsammans med mina andra diplom. 

 

2018 utbildade jag mig också till lifecoach. Som Lifcoach kan man med hjälp av olika tekniker och sätt att tänka på få en individ att nå sitt mål. Har du ett mål som du känner osäkerhet inför så hör av dig.

 

 

Kunden i fokus.

 

För mig så är det viktigaste att kunden mår bra och känner sig bekväm genom hel processen. Från första kontakten, till behandling och betalning.

 

Min önskan är att kundens upplevelse är i fokus och upplevs så enkel og smidig som möjligt.

Copyright @ All Rights Reserved

Kontakt

Email: kontakt@vackerfroding.se

Telefon: 0730 26 86 71